Aandacht voor coronaregels

Nog even een reminder voor de leden van 18 jaar of ouder die binnen- of buiten clubverband met elkaar op pad gaan:

  • Buiten sporten mag met maximaal 2 personen
  • Onderling minimaal 1,5 meter afstand houden (ook als je met 2 personen bent)

Extra controles Lansingerland

Vanwege de landelijk bekende “uitbraak” van de Britse variant van het coronavirus in de gemeente Lansingerland, zal binnen de gemeente (waar ook Bergschenhoek onder valt) extra worden gecontroleerd op naleving van de regels.

Ga daarom zolang deze regels gelden niet in groepjes van meer dan twee personen op het parcours in Bergschenhoek rijden. Je riskeert niet alleen een boete, ook heb je kans dat je hiermee het imago van de club schaadt. Ook als je op andere routes dan Bergschenhoek fietst.

Sportprotocol NOC*NSF

Wil je meer weten over de regels omtrent het (samen) sporten, kijken dan op de website van NOC*NSF of op rijksoverheid.nl.