Geen training voor volwassenen, wel voor jeugd

Beste leden,

De aangescherpte maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben ook gevolgen voor onze clubactiviteiten, voornamelijk voor de trainingen van de volwassenen.

Voorlopig geen training voor volwassenen

Vanwege de regel dat er in groepen van maximaal 4 personen gesport mag worden, heeft het bestuur besloten de trainingen voor de volwassenen voorlopig (in ieder geval twee weken, waarschijnlijk langer) niet door te laten gaan. Zodra de regels het weer toelaten, zullen de trainingen worden hervat en zal dit via de website worden gecommuniceerd. Houd de website daarom steeds in de gaten.

Jeugdtrainingen gaan wel door

Omdat de maximale groepsgrootte van 4 personen niet geldt voor jeugd tot en met 17 jaar, kunnen de trainingen voor de jeugd wel doorgaan.

Oproep aan ouders/verzorgers van de jeugd

Aan de ouders/verzorgers willen wij vriendelijk, maar dringend vragen om minimaal (meer is beter) 1,5 meter afstand van trainers, andere ouders en andere kinderen te houden, niet rond te blijven hangen en zeker niet in groepjes van meer dan 4 personen. Het voorkomt niet alleen besmettingen, maar ook dat er handhavend wordt opgetreden door boa met mogelijk het gevolg dat we ook de trainingen van de jeugd dienen te staken.

Blijf gezond!

Hoe graag wij ook alle clubactiviteiten door zouden willen laten gaan, belangrijker is nu dat jullie allemaal gezond zijn/blijven. Pas goed op jezelf en elkaar en hopelijk zien we elkaar weer snel tijdens een training of andere clubactiviteit.

Het bestuur,

Ron, Aad, Maurits, Richard en Joost