Inschrijven jeugdweekend 2020 Texel

Vrijdag 10 juli t/m zondag 12 juli 2020

Texel, we komen er aan! En jij gaat toch ook mee?

De jeugdweekenden zijn al jaren een groot succes, de enige kritiek die we ieder jaar krijgen, is dat een weekend te kort is. Helaas gaan we daar niets aan veranderen, wel gaan we er weer iets heel leuks van maken met elkaar!

Het wordt een gezellig en sportief weekend waarin we de MTB trails op het eiland Texel af gaan racen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook andere leuke dingen doen.

Programma

Het precieze programma gaan we niet verklappen. Gelukkig heeft onze Texelse voorzitter ons geholpen met inside information over het eiland. Het programma ziet er vooralsnog zo uit:

Vrijdag

17:00: Vertrek vanaf Outdoor Valley. Kinderen gaan zoveel mogelijk mee in de auto’s en busjes van de begeleiding. Zelf rijden naar de boot en de kinderen uitzwaaien mag natuurlijk ook.

Zodra we weten hoeveel kinderen en begeleiding er mee gaan, gaan we iedereen in auto’s plaatsen en een gedetailleerder programma naar iedereen sturen. Voor nu is het nog even globaal.

19:00: Ferry naar Texel (broodjes op de boot eten)

Als we in het huis aankomen, eten we nog wat en gaan we het huis en de omgeving verkennen. Ook volgt er een avondspel.

Zaterdag

We maken een MTB tocht, doen iets op het strand en in de avond doen we een bosspel.

Zondag

We doen een MTB activiteit en rond 15:00 uur gaan we terug naar het vasteland.

19:00: Terug op Outdoor Valley (dit is een inschatting, de precieze tijden zullen t.z.t. via de app groep gecommuniceerd worden).

Waar verblijven we?

We zullen verblijven in groepsverblijf Zwaluwhof in de Koog op Texel.

Voor wie is het weekend?

Het weekend is voor Dirty Hill jeugdleden van 8 t/m 17 jaar. De activiteiten zullen enerzijds gezamenlijk en anderzijds op leeftijd en/of vaardigheid uitgevoerd worden. Naast de deelnemers gaan er ouders en trainers mee om te begeleiden. Er zal tijdens het mtb-en 1 op 5 deelnemers begeleiding zijn.

Wat kost dit weekend?

De kosten per deelnemer zijn €85,- (incl. ticket boot). Kosten mogen in ieder geval geen belemmering voor deelname zijn. Neem contact op met Liesbeth of de penningmeester, als de kosten een probleem zijn.

Hoe kan ik inschrijven?

Ga je mee?! Vul het inschrijfformulier (zie button onderaan) dan helemaal in. Aan het einde van het formulier, dienen de kosten direct via iDEAL te worden betaald, de inschrijving is dan direct definitief.

Wij willen graag zo snel mogelijk weten hoe veel jeugdleden er mee willen gaan. Dus schrijf je het liefst in vóór 15 april.

Er zijn behoorlijk wat plaatsen. Als er onverhoopt sprake is van meer inschrijvingen dan ruimte, dan zal de datum van betaling of betalingsregeling leidend zijn voor deelname.

Bij wie kan ik terecht voor vragen over dit weekend?

Liesbeth (moeder van Julian uit de groep van Mark en Edgar) via telefoonnummer 06-18584275 of via het contactformulier (zie button hieronder).

Om een beeld te krijgen van hoe het de afgelopen jaren is geweest, kan je op de site kijken naar de foto’s en de verslagen, bijvoorbeeld het verslag van vorig jaar.

Wij hopen dat er heel veel jeugdleden mee gaan!

Met sportieve groet van de jeugdcommissie,

Lars, Ernst, Leon, Arno en Liesbeth.

Inschrijven  Stuur ons een bericht