Clubweekend 2020 voor volwassenen

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juni 2020 wordt er een prachtig clubweekend gehouden voor onze leden. Het weekend gaat plaatsvinden in Neufchâteau in de Belgische Ardennen. Dat is zo’n 290 kilometer en 2,5 uur rijden vanaf Rotterdam. Het kleine toeristenstadje Neufchâteau is de hoofdplaats van de Belgische provincie Luxemburg. Het gebied heeft een geweldige natuur om te ontdekken.

In de omgeving liggen diverse routes die voor iedereen te rijden zijn. Deze routes variëren van 21 kilometer tot de langste van 71 kilometer. Op zaterdag rijden we gezamenlijk in verschillende groepen, opgedeeld naar niveau. Op vrijdagmiddag en zondagochtend wordt er ook gebiked, maar dat is minder strak georganiseerd.

Verblijf

Tijdens het weekend verblijven wij op 3-sterrencamping Spineuse. Die bevindt zich in een natuurgebied op 2 kilometer afstand van Neufchâteau. De camping wordt beheerd door een enthousiaste Nederlandse familie.

Op deze camping zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een gezellige bar die tot laat openblijft en een restaurant dat van de gasten veel waardering krijgt.

De camping ligt aan twee mtb-routes. Een beter startpunt kunnen we niet hebben.

We verblijven er twee nachten, inclusief ontbijt op zaterdag en zondag en een diner op zaterdagavond.  De ervaring leert dat sommigen op vrijdag pas laat aankomen. Het diner op die vrijdagavond is daarom voor eigen rekening.

Dirty Hill reserveert slaapplekken in Sun Lodges (stacaravans met sanitair). Mocht de belangstelling voor dit weekend groter zijn dan gebruikelijk, dan maken we daarnaast gebruik van Safaritenten met bedden en een sanitairgebouw op twintig meter afstand. Indien nodig en gewenst zullen we voor dames van Dirty Hill aparte voorzieningen treffen. We doen hierbij een speciale oproep aan de dames om zich in te schrijven.

Arrangement en kosten

Speciaal voor Dirty Hill wordt er een arrangement geregeld. Tevens wordt door de club een budget gereserveerd om de prijs per persoon te drukken. De eigen bijdrage voor een deelnemend clublid bedraagt €100,- per persoon. Daarvoor krijg je twee overnachtingen, twee keer ontbijt en een diner op zaterdagavond (exclusief consumpties).  

Inschrijven

Door het inschrijfformulier in te vullen, kan je deelnemen aan dit clubweekend. De inschrijving geldt alleen voor volwassenen en met uitzondering jeugd vanaf 15 jaar, die lid zijn van de club. De inschrijving sluit op maandag 16 maart.

Na het inschrijven zal verdere informatie worden verstrekt (m.b.t. accommodatie, eten, routes, activiteiten, aankomst, ect.). Mocht je toch nog een belangrijke vraag hebben, dan kun je een e-mail sturen naar de toercommissie.

Wij hopen dat veel leden zich aanmelden voor dit grootse festijn.

De Toercommissie
Jaco de Koning, Wilko Evers, Richard van der Velde en Helmut de Hoogh

Naar inschrijfformulier