6 oktober: Bergschenhoek MTB Marathon 100km

Een aantal clubleden heeft dit voorjaar een flinke uitdaging bedacht: het rijden van 15 rondjes over het parcours van Bergschenhoek. Daarmee wordt een afstand van ruim 100 km en ruim 2000 hoogtemeters bereikt.  De eerste Bergschenhoek MTB Marathon is geboren!

Man met de hamer

De clubleden gaan dit samen doen. Het is geen officieel Dirty Hill evenement. Dus er is geen afgezet parcours, geen tijdwaarneming en ook geen verzorging. Alleen de fiets, het parcours en 15 eindeloze rondjes. En ergens onderweg staat ongetwijfeld ‘de man met de hamer’. Het gaat ook niet om de tijd, maar vooral om de sportieve uitdaging en het volbrengen ervan!

Meedoen?

Tot op heden hebben Dirty Hill-leden Fred Barendse, Sander Muis en Berry vh Slot zich gemeld voor deze uitdaging. Als je ook mee wil doen, spreek dan even een van drie deelnemers aan of stuur een mail naar clubfeest@dirtyhill.nl

Aanmoedigen

Uiteraard ben je van harte welkom om deze mannen op 6 oktober aan te moedigen of een paar rondjes met hen mee te fietsen!

De mannen starten op zondag 6 oktober om 09.00 uur.

Verwachte eindtijd: op z’n vroegst vanaf 15.00 uur…

Bij slecht weer of slechte conditie van het parcours wordt de Bergschenhoek MTB Marathon geannuleerd.