Aankondiging clubweekend volwassenen 2019

De datum voor ons clubweekend is bekend!

In het weekend van 21 tot en met 23 juni 2019 gaan we naar …? De locatie houden we nog even voor ons, tot we alles rond hebben. Maar we wilden wel alvast de datum vastzetten, zodat jullie die alvast kunnen noteren.

Nog meer data

We zijn volop bezig om de data van nog meer activiteiten vanuit de toercommissie te plannen, we hopen jullie zo snel mogelijk meer te kunnen melden hierover. Denk aan uitstapjes naar Limburg (Parkstad routes met lokale gids), Aken op herhaling (met lokale gidsen), Teutoburgerwald (mini weekend met lokale gids) en Reichswald (met lokale gids). Ook gaan we aan de slag met het verzoek om de Trans Utrecht te organiseren.

Uitgangspunt voor alle toercommissie activiteiten is dat er een toegevoegde waarde moet zijn t.o.v. zelf een route kiezen en gaan rijden. Liefst dus een lokale gids, een gebied wat niet door iedere Dirty Hiller is platgereden en tenslotte een hoge funfactor.

Houd de website dus in de gaten en noteer de data van de activiteiten die je aanspreken vast in je agenda.