Lampjes testen op de Sallandse Heuvelrug

Op zaterdag 29 december is er een Nightbike experience op de Sallandse Heuvelrug. De route is 30 km en loopt deels over de routes van de Sallandse Heuvelrug. Het is daar een stuk donkerder dan bij ons in de Randstad, dus de beleving nog een stuk intenser dan hier in de omgeving. Mooie kans om de lampjes te testen voor de Choco Nightbike van 11 januari!

Afterparty

Na de tocht is er een gezellige afterparty in sportherberg de Wilgenweard in Nijverdal (kosten drankjes op eigen rekening). Dit is tevens start en finishplaats, dus na de tocht hoef je niet meer te verplaatsen. Daarna nog naar huis rijden is dan niet echt fijn en bovendien onverstandig, dus heeft de toercommissie voor Dirty Hill 20 slaapplekken gereserveerd. Je fiets kan in een afgesloten loods overnachten en de volgende ochtend kun je aanschuiven voor het ontbijt. Voor wie zin heeft kan op zondag nog een route meepakken: Hellendoorn, Rijssen of Lemelerberg, als we er toch zijn…

Wat kost dat?

De totale kosten voor deelname tocht, slaapplek (douche entoilet per 2 kamers, handdoeken zelf meenemen, beddengoed aanwezig) en ontbijt komen op 40 euro, maar Dirty Hill leden betalen 30 euro.

Inschrijven

Wil je mee? Stuur ons dan via het formulier een bericht en maak direct daarna 30 euro over op de rekening van Dirty Hill: NL36RABO0157497143 o.v.v. “Nightbike 29 dec”.

Bij meer dan 20 deelnemers telt de volgorde van aanmelding. Het bedrag graag voor 21 december overmaken. Houd er rekening mee dat kosten voor drankjes en indien gewenst de avondmaaltijd op zaterdagavond voor eigen rekening zijn!

Inschrijvingen start is tussen 18.00 en 20.00 vanaf De Wilgenweard, jullie krijgen nog bericht hoe laat we afspreken daar. Meer info: www.wilgenweard.nl/nightbike-experience

Dirty Hill in Nijverdal, ben jij er bij?

Georganiseerd door Toercommissie Dirty Hill (Wilco Evers, Helmut de Hoogh, Jaco de Koning en Richard van de Velde)