Hemelvaartsdag: toertocht Oude Voerstreek

De toercommissie organiseert naast het jaarlijkse clubweekend ook een aantal andere toeractiviteiten. Zo ook op 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag).

Wat?

We gaan met een groep Dirty Hill leden naar de Oude Voerstreek in Limburg om daar een mooie tocht met elkaar te rijden. De Toercommissie heeft twee routes op GPS gezet, een korte route (ca. 49 km) en een lange route (ca. 66 km). Zie downloads hieronder.

We rijden met twee groepen, de kortste route voor diegenen die minder ervaren zijn, waarvan de conditie nog niet optimaal is of die het gewoon iets rustiger aan willen doen en de lange route voor de diehards die voor all-in gaan. 

Wanneer?

Donderdag 10 mei 2018 – Hemelvaartsdag.

We stappen om 10:00 uur op de fiets.

Waar?

We verzamelen op de parkeerplaats bij restaurant ’t Brugske in Slenaken. Na afloop eten we gezamenlijk een hapje in Slenaken (voor wie dat wil).

Hoe?

We gaan er van uit dat iedereen zelf zijn vervoer regelt en ook de kosten voor het eten voor zijn rekening neemt. Mocht iemand echt geen vervoer kunnen regelen, neem dan even contact op met Richard van de Velde via 06-28507286 of via het contactformulier, dan kijkt hij of er iemand nog een plekje over heeft.

Ga je mee?

Als je mee gaat, dan horen wij het graag van je. Laat een berichtje achter bij het bericht in de Facebookgroep of laat het ons weten via het contactformulier. Laat dan ook even weten met hoeveel personen je komt. 

Downloads

Wil je de GPS-routes alvast op je GPS device zetten? Hieronder kun je ze downloaden.

» Korte route (49 km) » Lange route (65 km)

Hopelijk tot ziens op 10 mei!

De toercommissie,
Wilko Evers, Jaco de Koning, Helmut de Hoogh en Richard van de Velde