Webshop voor clubkleding geopend

Vanaf vandaag is de webshop geopend waarin leden van Dirty Hill clubkleding kunnen bestellen. De webshop vervangt de oude bestelprocedure, dat wil zeggen dat bestellen via de webshop vanaf nu de enige manier is.

Hoe werkt het?

Omdat alleen leden van Dirty Hill een bestelling mogen plaatsen, is naar elk clublid een e-mail gestuurd met daarin de persoonlijke accountgegevens. Met deze gegevens kun je inloggen in de webshop

Je kunt de verschillende producten bekijken en van het gekozen product de maat en uitvoering selecteren en toevoegen aan je winkelmand. Als je de gewenste producten hebt toegevoegd, kun je de bestelprocedure afronden en betalen via iDEAL of handmatige bankoverschrijving.

Geen e-mail ontvangen?

Ook dan kun je als lid gewoon inloggen. Kies in dat geval voor “Wachtwoord vergeten?” en voer daar je gebruikersnaam* of e-mailadres in. Wanneer je jouw e-mailadres ook voor andere clubleden gebruikt, dien je jouw gebruikersnaam in te voeren.
* Je gebruikersnaam is je volledige voor en achternaam achter elkaar (bijvoorbeeld: pietvandewinkel). 

Alleen tijdens bestelperiode

De webshop is niet altijd open, maar alleen tijdens een vooraf aangekondigde bestelperiode. De huidige bestelperiode loopt vanaf nu tot en met 15 januari 2018. Mocht je niet weten welke maat je nodig hebt, kom dan a.s. zondag (17 december) na de trainingen (12:30 tot 13:30) kleding passen bij Outdoor Valley.

Levertijd clubkleding

Na 15 januari wordt de bestelde kleding bij de leverancier besteld, die 8 tot 10 weken nodig heeft om de bestelling in te plannen en te produceren. Er wordt door de club geen voorraad gekocht, dus als je nu niets bestelt, zal je tot de volgende bestelperiode moeten wachten. Het is raadzaam om nu de kleding voor het voorjaar en de zomer te bestellen.

Meer info kun je vinden op de clubkledingpagina. De webshop kun je bereiken via https://clubkleding.dirtyhill.nl.

Vragen?

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je een e-mail sturen naar clubkledingcommissie.