EHBO’ers tijdens Dirt Cup

Wist je dat we sinds kort vaste EHBO’ers hebben tijdens de Dirt Cup wedstrijden? Weet je wie dit zijn? 

Ze stellen zich in dit bericht aan jullie voor. We zijn erg dankbaar dat ze zich als EHBO’er inzetten en hopen natuurlijk dat ze zich tijdens al de wedstrijden “vervelen”…

“Begin dit jaar kreeg ik het bericht onder ogen van de wedstrijdcommissie. Ze waren op zoek naar EHBO’ers. Leden of familieleden van Dirty Hill. Nu had ik een paar maanden vóór dit bericht een flinke val gemaakt en had daarna zelf mijn arm behandeld in de keuken van Outdoor Valley. Ik had per slot van rekening een EHBO diploma, zij het enkele jaren verlopen.

Mijn vrouw Christel, zelf een ex-verpleegkundige, vroeg zich af waarom er niet door de EHBO’er opgetreden was. Uh, welke? Nou je begrijpt dat ze dit niet zo kon waarderen. Jij met je nieuwe liefhebberij.

Bij het lezen van het bericht van de wedstrijdcommissie bedacht ik me dat voorval en haar reactie en dus was dit de aanleiding om zowel haar als mijzelf op te geven als aspirant EHBO’er. Want ja, ons beider diploma was al enkele jaren verlopen. Na wat moeizaam zoeken naar een geschikte cursus hebben we dan nu toch onze diploma’s behaald en gaan we de EHBO post bemannen tijdens de wedstrijden van Dirty-Hill.

We hopen dat we er niet te druk mee gaan zijn. Hoe minder ongevallen hoe liever het ons is . Maar als het dan toch eens mis gaat zullen we ons best doen de gevolgen zoveel mogelijk te beperken.”

Leon en Christel van Vliet