Clubweekend 2017 voor volwassenen

De toercommissie van Dirty Hill organiseert dit jaar weer een clubweekend!

Na het prachtige Larochette in Luxemburg in 2016 keren we dit jaar terug naar een vertrouwde plek uit 2015: Houffalize.

Wanneer?

Van vrijdag(avond) 23 tot en met zondag 25 juni 2017.

Waar?

Houffalize ligt in het zuidoosten van de Belgische Ardennen en is al jaren een beroemd en berucht worldcup parcours. Er zijn vele mooie routes te fietsen. Op zaterdag zal ongetwijfeld weer een rondje La Roche op het programma staan.

Informatie over de 6 vaste routes en de omgeving vind je onder meer hier: http://www.bikespot.nl/1/ardennen/9/houffalize/

Verblijf

We hebben maximaal 40 slaapplekken gereserveerd bij C&P Buitensport, enkele kilometers buiten Houffalize. De slaapplaatsen zijn verdeeld over blokhutten en safaritenten. Daarnaast is er ruimte voor een eigen tent, caravan of camper.

Voor wie?

Het clubweekend is voor alle leden van Dirty Hill vanaf 16 jaar.

We maken zoals altijd een verdeling in 2 of 3 groepen naar niveau, zodat iedereen een plek in een groep van zijn/haar eigen niveau kan vinden. Houd er wel rekening mee dat voor deze omgeving een gedegen mountainbike-ervaring en een goede conditie een vereiste is.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier onderaan dit bericht. We hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. De reservering wordt 14 april definitief gemaakt. De inschrijving sluit op donderdag 13 april of zodra we 39 aanmeldingen hebben ontvangen.

Kosten

De kosten voor het weekend bedragen €85,- per persoon. Dit is inclusief 2 overnachtingen, 2 x ontbijt en 2 x diner waarvan 1 BBQ. Lunch, reiskosten en overige consumpties vallen hier buiten.

Meer info

Meer informatie, over de reis, materiaal en auto-indeling, volgt zodra we de boeking rond hebben.

Mocht je op een andere wijze willen overnachten, zoals in je eigen tent, caravan of camper, meld dit dan alsjeblieft aan aan Wilko, zodat er één overzicht is van alle deelnemers en je op de hoogte blijft van het laatste clubweekend nieuws. In dit geval zal je overigens zelf alles moeten regelen en bekostigen (denk daarbij dan ook aan deelname aan diner en/of BBQ).

Indien je vragen of suggesties hebt, laat dat dan weten door een e-mail te sturen naar de toercommissie.

We hebben goed weer besteld dus het wordt weer een gaaf weekend!

Inschrijfformulier