Clubweekend voor jeugdleden

Dit jaar gaat het weer gebeuren; de jeugd van Dirty Hill kan een weekend weg! 🙂

Wanneer?

Van 30 juni t/m 2 juli 2017 wordt er in Leusden het jeugdweekend georganiseerd. Het wordt een gezellig en sportief weekend waarin we gaan fietsen en andere activiteiten gaan ondernemen.

Waar?

We zullen verblijven bij YMCA Leusden. Hier wordt geslapen in tenten op een terrein met vele sport en spel mogelijkheden. Meer informatie over deze locatie vind je op de website van YMCA.

Wie?

Het weekend is bedoeld voor jeugdleden van 7 – 16 jaar. De activiteiten zullen enerzijds gezamenlijk en anderzijds op leeftijd en/of vaardigheid uitgevoerd worden. Naast de deelnemers gaan er ouders en trainers mee om te begeleiden. Er zal 1 op 5 begeleiding zijn.

Programma

Het precieze programma is nog niet bekend. Globaal en onder voorbehoud ziet het programma er als volgt uit:

Vrijdag 30 juni  

Vanaf 19:00 aankomst op de locatie (met eigen vervoer, fiets kan in aanhangwagen of bus mee). Gezamenlijk vertrek vanaf Outdoor Valley behoort tot de mogelijkheden.

19:45 Start programma

Zorg dat je gegeten hebt als je aankomt! Wij hebben nog wel iets te snacken, maar er is geen volledige maaltijd beschikbaar.

Zaterdag 1 juli

MTB tocht, wateractiviteiten, bosspel

Zondag 2 juli

MTB activiteit
Vanaf 15:00 gaan we afsluiten en weer terug naar huis.

Kosten

Dankzij een bijdrage vanuit de club, kunnen we de kosten voor de deelnemers minimaal houden. De kosten per deelnemer zijn €75,- . In deze prijs zit al het eten, drinken, overnachten in tenten en de activiteiten inbegrepen. 

Kosten mogen in ieder geval geen belemmering voor deelname zijn. Dus neem contact met ons op als de kosten een probleem zijn.

Inschrijven

Ga je graag mee?! Schrijf je dan snel in door gebruik te maken van het formulier onderaan dit bericht.

Wij willen graag zo snel mogelijk weten hoeveel jeugdleden er mee willen gaan. Dit ook in verband met het vinden van eventueel extra begeleiding. We zullen voor iedereen die inschrijft vóór 10 april ons uiterste best doen om een plek te creëren.

Er zijn behoorlijk wat plaatsen. Als er onverhoopt sprake is van meer inschrijvingen dan ruimte, dan zal de datum van betaling of betalingsregeling leidend zijn voor deelname. Deelname is definitief als de betaling voldaan is.

Wij hopen dat er heel veel jeugdleden mee gaan!

Met sportieve groet van de jeugdcommissie,

  • Arnold (vader van Lenny uit de groep van Jeroen en Anna uit de groep van Mike en Ernst)
  • Leon (vader van Jordy, Nick en Mike uit de groep van Mike en Ernst)
  • Liesbeth (moeder Julian uit de groep van Mike en Ernst)
  • Mario (vader van Nino uit de groep van Mike en Ernst)

Inschrijfformulier

Inschrijven kon tot en met 25 juni 2017. Neem via het contactformulier contact op met de jeugdcommissie om te weten of er nog nieuwe inschrijvingen worden geaccepteerd.