Baanonderhoudsdag op zo 8 januari 2017

Op zondag 8 januari 2017 organiseert Dirty Hill een baanonderhoudsdag op het parcours in Bergschenhoek. Het herfstweer heeft op diverse plekken zijn sporen achtergelaten en die plekken zullen worden opgeknapt. Alle leden van Dirty Hill, maar ook andere gebruikers van het mountainbike parcours (niet leden) zijn van harte welkom op deze onderhoudsdag.

Dé gelegenheid om wat terug te doen voor al het bikeplezier dat je op het parcours hebt!

Planning en locatie

We beginnen om 12:00 uur bij de Dirty Hill tent die achterop het parkeerterrein van Outdoor Valley zal worden opgezet (bij de container). We gaan door tot ca. 16:30 uur en halverwege (rond 14:30) zal er ook wat voor de inwendige mens worden geregeld.

Scheppen en kruiwagens

Om zoveel mogelijk te kunnen doen, willen wij je vragen zelf een schep of kruiwagen mee te nemen (indien in bezit). Dirty Hill heeft namelijk een beperkte voorraad aan scheppen en kruiwagens.

Aanmelden