Dirt Cup Enduro en Eliminator week uitgesteld

De wedstrijdcommissie heeft besloten de derde Dirt Cup (de Enduro) van a.s. zondag 29 mei met een week uit te stellen.

De weersvoorspelling is ons inziens te onzeker/slecht. Als de te verwachten regen zaterdag en/of zondag daadwerkelijk valt, worden de verschillende stages onberijdbaar. Daarbij zouden we ook bij de te verwachten onweer op zondag, de Enduro alsnog moeten stilleggen.

We hebben besloten op dit moment iedereen in te lichten en niet langer te wachten, mede gezien de voorbereiding die wij anders morgen en zondag nog moeten plegen om het parcours in gereedheid te brengen.

Enduro een week later

De Enduro zal nu zondag 5 juni worden georganiseerd. Met vanaf 13:00 de start voor de Little Albert en Rocket Ron.

Ook Eliminator een week later

In verband met bovenstaande verschuiving zullen wij de vierde Dirt Cup van woensdag 8 juni verschuiven naar woensdag 15 juni.

Ingeschreven? Niet ingeschreven?

Mocht je zijn ingeschreven voor één of beide wedstrijden en kan je de nieuwe data ook nog steeds, dan hoef je niets te doen. Ben je ingeschreven voor één van de wedstrijden, maar kan je op de nieuwe datum niet? Laat het dan s.v.p. weten door de wedstrijdcommissie een mailtje te sturen.

Heb je je niet eerder voor één van de wedstrijden ingeschreven, maar wil je op de nieuwe datum wel meedoen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Voor de Enduro kan dit uiterlijk t/m a.s. dinsdag 31 mei. Voor de Eliminator kun je je inschrijven t/m zondag 12 juni.