Baanonderhoudsdag op 10 april 2016

Op zondag 10 april organiseert Dirty Hill een baanonderhoudsdag op het parcours in het Hoge Bergsche Bos. Het winterweer heeft op diverse plekken zijn sporen achtergelaten en die plekken zullen worden opgeknapt. Alle leden van Dirty Hill, maar ook andere gebruikers van het mountainbike parcours (niet leden) zijn van harte welkom op deze onderhoudsdag.

Dé gelegenheid om wat terug te doen voor al het bikeplezier dat je op het parcours hebt!

Planning en locatie

We beginnen om 13:00 uur bij de Dirty Hill tent op het evenemententerrein achterop de skiberg (het makkelijkst te bereiken via de parkeerplaats Honingzwampad aan de Rottebandreef) en gaan door tot ca. 17:00 uur. Halverwege (rond 15:00) zal er ook wat voor de inwendige mens worden geregeld.

Scheppen en kruiwagens

Om zoveel mogelijk te kunnen doen, en Dirty Hill geen onbeperkte voorraad aan scheppen en kruiwagens heeft, verzoeken wij eenieder die een schep of kruiwagen kan meenemen dit ook te doen.

Aanmelden