Introductiecursus trainingswedstrijden bij RWC Ahoy

Wil je deelnemen aan trainingskoersen op de weg, ben je 15 jaar of ouder, lid van Dirty Hill en heb je de beschikking over een racefiets? Lees dit bericht dan goed door en geef je op!

De “youngsters” van Dirty Hill zijn na de wintertrainingen in het veld bij GRTC Excelsior op de weg aan de trainingsarbeid gegaan. Een aantal van hen hebben aangegeven voor de snelheid- en intervaltraining deel te willen nemen aan de trainingskoersen op de weg bij RWC Ahoy.

Dirty Hill heeft hierover contact gehad met Ahoy en zij lieten weten dat als je een basis- of andere licentie van de KNWU hebt, dit geen probleem is. Het maakt daarbij niet uit van welke vereniging je lid bent.

Speciaal voor leden van Dirty Hill

Ahoy biedt de leden van Dirty Hill een introductiecursus aan, geleid door Ronald van Herp. Voor alle duidelijkheid, dit is geen conditietraining maar er wordt uitleg gegeven over trainingswedstrijden op de weg.

Zo wordt op de wielerbaan aan de Doenkade geoefend met bochtentechniek en het rijden in een peloton. Je verplicht je door het meedoen aan deze cursus overigens niet om ook daadwerkelijk de trainingskoersen te gaan rijden! Het kan dus een mooie, kosteloze kans zijn om te kijken of het voor jou een aanvulling is op het mountainbiken.

Er wordt door Ahoy in deze periode op de zaterdagen en na het begin van de zomertijd op dinsdag- en donderdagavond gekoerst. Er wordt in drie categorieën gereden, de A, B en damescategorie.

Interesse? Geef je op!

Voor alle clubleden van Dirty Hill met een racefiets en een minimumleeftijd 15 jaar geldt: als je interesse hebt in de introductiecursus geef je dan snel op! Marcel van der Meer zal er dan voor zorgen dat er overleg is op welk moment de cursus wordt gehouden, dat is nog helemaal open.

Je opgeven kan door via het contactformulier een mailtje te sturen naar de wedstrijdcommissie.