2016 gestart met Choco Nightbike

Als de start van het nieuwe jaar met de Choco Nightbike Experience een voorbode is van 2016,  staat Dirty Hill een gezellig en sportief jaar te wachten. Zo’n vijftig leden van Dirty Hill hadden zich verzameld voor de nieuwjaarsbijeenkomst in het centrale gebouw van Outdoor Valley en deden zich tegoed aan chocomel, erwtensoep, broodjes knakworst of een biertje.

Wedstrijd

Natuurlijk was er de traditionele Choco Nightbike Experience met een parcours dat de wedstrijdcommissie op de kleine berg had uitgezet voor de duo estafette. Dat de kleine berg afgelopen jaar ontbost is, leverde nu een feeëriek schouwspel op. Tot op grote afstand was de rij van dansende fietslichten te zien, in combinatie met de verlichte fietswielen van enkelen van de bikers. De jeugdrun ging het eerst van start en de snelsten waren Bas Jukema (1), Lenny Mostert (2) en Bjarne Boer (3). Het eerst binnen bij de familierun zijn Jorrit en Jan Prins. De grootste groep, de volwassenenrun, ging het laatst van start. Winnaars van pakjes Chocomel in deze categorie zijn Max van Boven en Peter Berger (1), Casper en Marcel Hordijk (2) en Maas en Marcel van der Meer (3).

Winnaars Choco Nightbike.Max van Boven en Peter Berger.

Bekijk een filmpje en meer foto’s in het fotoalbum.

Fotoalbum openen