Zaterdag 6 juni: officiële opening “Heuvel B”

Zoals de meesten van jullie met eigen ogen hebben gezien, is de zogenoemde “kleine berg” afgelopen maanden flink op de schop gegaan. Alle bomen zijn verwijderd en van het voormalige parcours op deze berg is niets meer over.

De (baancommissie van de) club is nauw betrokken bij de aanleg van een compleet nieuw parcours en heeft er voor gezorgd dat er een uitdagend parcours is gerealiseerd. Omdat de werkzaamheden op “Heuvel B” bijna zijn afgerond, komt het moment dat we het parcours in gebruik mogen nemen, steeds dichterbij.

Op zaterdag 6 juni 2015 om 12:30 uur wordt “Heuvel B” officieel geopend door Jeroen Heuvelink, wethouder van Lansingerland en bestuurslid van het recreatieschap Rottemeren. Vanaf dat moment zal het volledige parcours weer beschikbaar zijn.