Parcours deels afgesloten door renovatie “kleine” berg!

Het recreatieschap Rottemeren is op dit moment bezig met de renovatie van de leeflaag van Heuvel B.

Heuvel B is de populaire berg in het Hoge Bergse Bos achter Outdoor Valley en de klimberg Monte Cervino waar het mountainbikeparcours start. De berg is een puinstort waarop een laag grond is aangebracht. Deze kalft af, waardoor op sommige plekken het puin zichtbaar is. Daarom wordt er een nieuwe grondlaag van een meter hoog aangebracht. Daarna wordt het mountainbikeparcours opnieuw aangelegd.

De mountainbike heuvel B (zie kaartje) is gesloten van 9 februari tot 1 juni 2015

De parkeerplaats bij Outdoor Valley is wel toegankelijk en u wordt vanaf daar via het fietspad langs het Ivoorzwampad naar het overige parcours op de middenberg en skiberg geleid. Dit gedeelte van het parcours blijft gedurende de werkzaamheden geopend.

Zo kunt u toch nog een uitdagende ronde maken van ca. 4 kilometer.