16 februari 2014: toertocht “Dak van Brabant”

Op zondag 16 februari 2014 gaan we (net als voorgaande jaren) met een groot aantal Dirty Hillers deelnemen aan de toertocht “Dak van Brabant”. Dit is een goed georganiseerde toertocht door de Brabantse bossen.

Ga je ook mee? Zorg er dan voor dat je om 9:30 uur ingeschreven en al klaar staat bij de kantine van de Nuenense Korfbal Vereniging (N.K.V.), Wettenseind 20, 5674 AA in Nuenen.

Je kunt kiezen uit routes van 30, 40 en 50 kilometer. Neem je KNWU-pasje mee, want dan kost inschrijven maar €3,- per persoon en neemt het inschrijven weinig tijd in beslag (pasje laten scannen, €3,- betalen en klaar). Bij het inschrijfgeld is soep, thee en koek op de pauzeplaats inbegrepen. Bij de finish is een afspuitplaats voor fietsen en is er de mogelijkheid om te douchen.

Laat ons via deze link alsjeblieft weten of we jou aan de start kunnen verwachten.

Wil je er ook heen, maar heb je zelf geen vervoer? Laat dit dan aan je clubgenoten weten, bijvoorbeeld tijdens een training van komende weken of via de Facebook-groep. We rekenen op een goede opkomst!

NB. De volwassenentraining van groep 1 gaat op 16 februari niet door. Houd de website in de gaten of de andere trainingen die dag wel doorgaan.