Bestelronde clubkleding: van 28-11-2013 t/m 7-12-2013

Tijdens de laatste ledenvergadering kon men de voorkeur aangeven voor het merk van de nieuwe clubkleding. De keuze is uiteindelijk gevallen op het merk Sportful. Besloten is om het ontwerp niet aan te passen, dus de kleding zal er ongeveer hetzelfde uit blijven zien. Anders dan vorig jaar is er ditmaal wel speciale kleding voor de jeugd. In de bijlage vind je een prijzenoverzicht.

Passen en bestellen
Het passen en bestellen van nieuwe kleding kan vanaf donderdagavond 28 november t/m zaterdag 7 december. De paskleding ligt die periode bij Bikers’ Best Rotterdam. Daar moet ook direct de bestelling worden gedaan.

Het adres van Bikers’ Best is: Noordsingel 3, 3035 EG Rotterdam.
Alleen donderdagavond de 28e kan tot 21.00 uur worden gepast. De andere dagen alleen binnen openingstijden.

Na de bestelling
Na zaterdag 7 december wordt de bestelde kleding bij Sportful besteld. Deze zal ongeveer 2 maanden nodig hebben om de kleding te produceren en leveren. Voor het betalen van de kleding krijg je een nota thuis gestuurd. Omdat de kleding voor de levering aan Sportful moet worden betaald, willen we jullie alvast vragen om tijdig te betalen.

Als de kleding is geleverd, krijgt iedereen daarvan bericht. We denken nog na over hoe we de bestelde kleding kunnen overhandigen.

Voor vragen over de clubkleding kun je contact opnemen met Dennis Aarse via clubshirt@dirtyhill.nl.