16 juni 2013: vervolg op beginners clinic

Als vervolg op de beginners clinics van 26 mei wordt op 16 juni wederom clinics georganiseerd. Het doel van deze clinics is moeilijkere beklimmingen en afdalingen kunnen rijden dan tijdens de beginners clinic. Deze hebben we tijdens de beginners clinics vermeden. Zo komen er tijdens deze clinics ook trappetjes gelegen in afdalingen aan bod. Versnelling keuze en positie op de mountainbike komen ook aanbod.

De clinic wordt gegeven door Eric-Jan Verdoold (van FitFirst Beweegcentrum, tevens langdurig clublid). In het verleden gaf Eric-Jan lange tijd clinics aan beginnende dames. De clinics zijn bedoeld voor zowel leden van Dirty Hill als ook niet leden. Deelname kan op een eigen mountainbike, huren (incl. Helm) kan eventueel via Outdoor Vally, dit kunt u aan ons aangeven via het inschrijfformulier dan wordt er voor een fiets gezorgd. Het dragen van een helm is verplicht.

Per clinic is er plaats voor 6 personen. Kosten voor deelname bedragen voor leden 5,- euro en voor niet leden 7,50 euro. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur.

Tijden:
10.00 uur
12.30 uur
Verzamelen is 15 minuten voor aanvang.

Inschrijven voor de clinic kan via deze link. Let op! Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 15 juni 2013 om 18.00 uur.