Clubkleding passen op zondag 14 oktober 2012

Aankomende zondag 14 oktober 2012 kan weer Dirty Hill kleding worden gepast. De vereniging zou het zeer op prijs stellen wanneer de leden zich weer inzetten om de Nederlandse mtb-parcoursen nog wat geler te laten kleuren!

Het passen van de kleding kan na afloop van de Transhoek. Naar verwachting is dat om ongeveer 15.00 uur. Natuurlijk kun je ook al een paar uur eerder komen, zodat je jouw clubgenoten aan kunt moedigen!
 
Tijdens de passessie zal er tevens een speciale pas-set voor de dames aanwezig zijn. En voor de mannen hebben we wat extra accessoires die jullie eerder nog niet hebben gezien. De kleding zal qua ontwerp niet veranderen.

De koersbroeken (behalve damesbroeken) zijn alleen verkrijgbaar bij de Outdoor shop van Outdoor Valley. De levering van de kleding duurt meestal 8 tot 10 weken.

Momenteel heeft de vereniging niets op voorraad. Bij bestelling hoeft er niet te worden betaald. Dit zal per bancaire overschrijving plaatsvinden wanneer de kleding daadwerkelijk door BioRacer is geleverd.