Clubkleding

Het clubtenue van Dirty Hill heeft als hoofdkleur geel. Door de jaren heen wisselden licht- en donkerblauw elkaar af als tweede kleur. Onderaan deze pagina zijn de verschillende clubshirts te zien die we door de jaren heen hebben gehad.

Clubkleding aanschaffen

Als lid van Dirty Hill is het mogelijk om voor een aantrekkelijk bedrag clubkleding aan te schaffen van het Belgische sportkledingmerk Vermarc. Vermarc levert de teamkleding van onder andere Quickstep en Lotto Soudal. We hebben echter geen clubkleding op voorraad, omdat dit te zwaar op onze begroting drukt. Tweemaal per jaar vindt er een pas- en bestelronde plaats, doorgaans tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari en eind juni. Op de website, op de Facebookpagina en via e-mail worden de pas- en bestelmomenten aangekondigd. Na sluitingsdatum bestellen wij het bij de leverancier, die ongeveer 2 tot 3 maanden nodig heeft om de bestelling in te plannen en te produceren. Zodra de kleding binnen is, kan deze tijdens een vooraf aangekondigd moment na de zondagtraining worden opgehaald.

» Assortiment clubkleding  » Stuur de commissieleden een e-mail

Clubkleding verplicht?

Dirty Hill heeft een soepel beleid als het gaat om het verplicht dragen van clubkleding. Er is geen verplichting vanuit de club om de kleding te dragen tijdens activiteiten of wedstrijden. Het is voor de club en de sponsoren natuurlijk wel erg fijn als zoveel mogelijk leden de clubkleuren uitdragen. Mede door de sponsoren is het mogelijk de clubkleding tegen aantrekkelijke prijzen te kunnen aanbieden.

Historie van de clubshirts in beeld

Hieronder zie je van nieuw naar oud de verschillende clubshirts die we hebben gehad. 

Contactpersoon clubkleding

Het aanspreekpunt binnen de club voor clubkleding is Richard Advocaat.