MTB cup Z-H tijdens Outdoor Madness

Ook in 2017 organiseert MTB cup Z-H  weer leuke mountainbikewedstrijden in de omgeving!

Op zondag 2 april wordt de competitie afgetrapt met een wedstrijd op “ons eigen” parcours; het parcours in Bergschenhoek. Daarna staan er een aantal wedstrijden op de kalender en misschien komen er nog wel meer bij.

Meer informatie over MTB cup ZH kun je vinden op mtbcupzh.nl.

Onderdeel van Outdoor Madness

De wedstrijd in Bergschenhoek wordt een bijzondere, wat ook tot gevolg heeft dat er afwijkingen zijn bij de inschrijfprocedure, het inschrijfgeld (incl. consumptie) en de starttijden.

Outdoor Madness is een grootschalig buitensport evenement waarmee een groot aantal buitensporten bij elkaar worden gebracht. Een dagje uit naar Outdoor Madness is: meedoen aan te gekke outdoor (sport)activiteiten, uitdagende wedstrijden, een sample sale van de bekendste outdoor merken of ontspannen in de natuur. Kortom: een gezellige dag met het hele gezin, vrienden, collega’s en buren bij Outdoor Valley.

Locatie wedstrijd

De mountainbikewedstrijd vindt plaats op en om de zogenoemde “kleine berg”. Dit is de heuvel die grenst aan de parkeerplaats bij Outdoor Valley, naast de klimrots.

Het adres is Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek.

Meer info + inschrijven

Wil je meer informatie en/of wil je je inschrijven voor de wedstrijd? Lees de informatie op de website van MTB cup Z-H en de website van Outdoor Madness dan goed door.

Andere wedstrijden MTB cup Z-H

Op het moment van schrijven staan er nog zeven andere wedstrijden van de MTB cup Z-H op de agenda. De wedstrijdkalender kun je hier bekijken.